Dakdekker

Dakdekker in Roosendaal

Wanneer u een nieuw huis bouwt, een huis verbouwt of een aanbouw of dakkapel plaatst, moet er vrijwel altijd ook een nieuw dak geplaatst worden. Dit is een klus voor de dakdekker. Het is van belang dat een dak vakkundig wordt geplaatst, zodat het lang mee gaat en u jaren vooruit kunt. Het vervangen van een dak is namelijk een hele klus. Er zijn verschillende soorten dakbedekking op de markt, geschikt voor verschillende doeleinden en verschillende soorten daken. Onze dakdekkers hebben kennis van de verschillende typen dakbedekking en kunnen u hierover adviseren. Vanzelfsprekend kunnen ze de dakbedekking ook voor u plaatsen. Voor een dakdekker in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakman voor het bedekken van uw dak

Het plaatsen van een dak is een klus voor de vakman. Een dak moet op de juiste wijze aangelegd worden, om lekkages in de toekomst te voorkomen. Lekkages kunnen veel waterschade veroorzaken, dit is vaak niet te herstellen. Naast het plaatsen van nieuwe daken voeren onze dakdekkers ook andere werkzaamheden aan daken uit. Hierbij moet u denken aan het vervangen van nokvorsten of enkele pannen en andere reparaties.

Soorten dakbedekking

dakdekkerEr zijn verschillende soorten dakbedekking. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van verschillende soorten dakbedekking.

  • Dakpannen. De meeste huizen in Nederland hebben dakpannen als dakbedekking. Een groot voordeel van dakpannen is dat deze een lange levensduur hebben.
  • Bitumen. Deze soort dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd en wordt vaak gelegd op platte daken. Bij het leggen van bitumen wordt een gasbrander gebruikt. Bitumen is goed bestendig tegen regenwater, zelfs als het langere tijd stilstaat op het dak, dit is namelijk vaak het geval bij platte daken.
  • Zinken daken. Een zinken dak zorgt voor een moderne uitstraling en groeit aan populariteit in Nederland. Voordelen van een zinken dak is dat het erg lang mee gaat en onderhoudsvrij is. Het is echter wel een dure vorm van dakbedekking.
  • Groene daken. Een groen dak wordt steeds populairder. Bij groene dakbedekking worden verschillende mossen en plantjes gebruikt op uw platte dak. Deze soort dakbedekking veroorzaakt de isolatiewaarde van uw woning.
  • Dakshingles. Deze soort dakbedekking is komen overwaaien vanuit Amerika. Dakshingles zijn losse plaatjes bitumen die op dezelfde manier op uw dak worden geplaatst als dakpannen. Een voordeel van dakshingles is dat het een relatieve methode is van dakbedekking.

Onze vakmensen kunnen u helpen om een keuze voor dakbedekking te maken, door u de verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor te leggen. Zij beschikken daarnaast over voldoende kennis en vaardigheden om ook de dakbedekking op uw huis of op uw bedrijfspand te plaatsen. Neem contact om een afspraak met ons te maken.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterswerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.

Call Now Button