Dakdekker

Dakdekker in Roosendaal

Wanneer u een nieuw huis bouwt, een huis verbouwt of een aanbouw of dakkapel plaatst, moet er vrijwel altijd ook een nieuw dak geplaatst worden. Dit is een klus voor de dakdekker. Het is van belang dat een dak vakkundig wordt geplaatst, zodat het lang mee gaat en u jaren vooruit kunt. Het vervangen van een dak is namelijk een hele klus. Er zijn verschillende soorten dakbedekking op de markt, geschikt voor verschillende doeleinden en verschillende soorten daken. Onze dakdekkers hebben kennis van de verschillende typen dakbedekking en kunnen u hierover adviseren. Vanzelfsprekend kunnen ze de dakbedekking ook voor u plaatsen. Voor een dakdekker in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vakman voor het bedekken van uw dak

Het plaatsen van een dak is een klus voor de vakman. Een dak moet op de juiste wijze aangelegd worden, om lekkages in de toekomst te voorkomen. Lekkages kunnen veel waterschade veroorzaken, dit is vaak niet te herstellen. Naast het plaatsen van nieuwe daken voeren onze dakdekkers ook andere werkzaamheden aan daken uit. Hierbij moet u denken aan het vervangen van nokvorsten of enkele pannen en andere reparaties.

 

Soorten dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekking. Voorbeelden daarvan zijn dakpannen en bitumen (voor platte daken). Onze vakmensen kunnen u helpen om een keuze voor dakbedekking te maken, door u de verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor te leggen. Zij beschikken daarnaast over voldoende kennis en vaardigheden om ook de dakbedekking op uw huis of op uw bedrijfspand te plaatsen.

 

Wij bieden u:

  • Snelle service
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Van lekkage tot CV ketels
  • Ervaren vakmensen
Call Now Button