Dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie in Roosendaal

Een kapotte dakgoot kan erg vervelend zijn en zorgen voor overlast. Wanneer er zich een lek in de dakgoot bevindt, is het verstandig om dit te laten repareren. Zo voorkomt u problemen. Als in één goot meerdere lekkages worden aangetroffen, is vervanging van de dakgoot de beste optie. Is dit echter niet aan de orde, dan volstaat dakgoot reparatie. Onze monteurs hebben ervaring met het repareren van dakgoten. Voor een dakgoot reparatie in Roosendaal, bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparatie aan uw dak uitvoeren

Het is van belang dat de reparatie van een dakgoot op de juiste wijze gebeurt. Dit om ervoor te zorgen dat er niet direct na reparatie weer een lekkage zal ontstaan en u weer last heeft van een kapotte dakgoot. Onze monteurs beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om ook de dakgoot bij u thuis of bij uw bedrijfspand te repareren. Zij werken op vakkundige wijze, door de jarenlange expertise die zij hierin hebben opgebouwd. Wij zijn u graag van dienst als u last heeft van een kapotte dakgoot.

Oorzaken van een kapotte dakgoot

Een kapotte dakgoot kan onder andere ontstaan door slijtage, slecht soldeerwerk en metaalmoeheid. Ook kan een storm ervoor zorgen dat er objecten tegen de dakgoot aanvliegen, waardoor schade en/of een lekkage ontstaat. Ook het niet onderhouden van een dakgoot kan voor lekkages zorgen. Onder het onderhouden van een dakgoot verstaan we het schoonmaken ervan. Het is raadzaam om dakgoten ongeveer één à twee keer per jaar schoon te maken. Mocht de dakgoot toch kapot gaan, is een dakgoot reparatie de oplossing.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterswerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.

Call Now Button