Een slimme thermostaat: besparen op energiekosten

Tips

In ieder huishouden wordt het keer op keer zonder succes geprobeerd: besparen op de energiekosten in huis. Denk bijvoorbeeld aan maatregelen als het tijdelijk verlagen van de temperatuur, het dragen van warmere kleding in huis, enzovoorts. Dit soort maatregelen zullen echter nauwelijks voor een besparing zorgen en zijn vaak maar van korte duur. Met de komst van een slimme thermostaat is het veel eenvoudiger geworden om te besparen op de energiekosten in huis. Laat een slimme thermostaat bij u thuis installeren door een erkende loodgieter of installateur, die u tevens van een passend advies over slimme thermostaten kan voorzien. Begint u vandaag al met besparen?

Handige app voor slimme thermostaatplumber wrench

Een slimme thermostaat wordt in combinatie met een app voor uw mobiele telefoon geleverd. Met de app is het mogelijk om de temperatuur in huis altijd en overal te kunnen beheren, mits u de beschikking heeft over een werkende internetverbinding op uw smartphone. Naast de mogelijkheid om de temperatuur in huis te regelen, geeft de app u tevens inzicht in uw verbruik van vandaag, het gemiddelde verbruik, enzovoorts. Zo weet u precies, wat u van de jaarlijkse energierekening kunt verwachten.

Voorheen lieten veel mensen de kachel aanstaan als ze tijdelijk naar een kennis of verjaardag gingen. Dat hoeft nu niet langer, met de komst van de slimme thermostaat. Dit scheelt u veel energie!

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterwerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Call Now Button