FAQ

Loodgietersbedrijf Van Beers biedt een breed scala aan diensten, gericht op het verhelpen van lekkages en verstoppingen, problemen met de dakbedekking, enzovoorts. De ervaring die wij hebben in het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden, maakt dat we voor vrijwel ieder probleem een passende oplossing kunnen bieden. Het maakt hierbij niet uit of u een defect heeft aan de cv-ketel in huis, of problemen ondervindt met het leidingwerk in de kruipruimte van uw woning. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de manier waarop we u van dienst kunnen zijn.

U doet er verstandig aan om de cv-ketel in huis zeker eens per jaar of eens per twee jaar door een loodgieter na te laten kijken. Een loodgieter haalt de cv-ketel open, reinigt deze en loopt de onderdelen hiervan na op slijtage. Versleten onderdelen worden direct voor u vervangen, om een defect aan de cv-ketel te kunnen voorkomen. Een klus die u zelf uit zou kunnen voeren, is het bijvullen van de cv-ketel. Het bijvullen van de cv-ketel is noodzakelijk om het rendement hiervan optimaal te benutten. Op internet vindt u instructievideo’s waarin wordt uitgelegd hoe het bijvullen van een cv-ketel werkt.

Veel klussen op het gebied van leidingwerk of cv-ketels kunnen wachten tot een volgende werkdag. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarin u de hulp van een loodgieter zo snel mogelijk nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende leiding, een verstopte afvoer, een beschadiging aan de dakbedekking, enzovoorts. In dergelijke situaties kunt u rekenen op de hulp van onze spoedservice. De spoedservice staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Onze ervaren loodgieter komt vervolgens zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te sporen en direct voor een passende oplossing te zorgen.

Bij een lekkage in de keuken, of elders in uw woning, is het belangrijk om snel te handelen. Mogelijk zijn veel van de kasten in uw keuken gemaakt van hout, wat de kans op houtrot relatief groot maakt als de lekkage pas op een later moment verholpen wordt. Naast een lekkage waarbij vocht uit een leiding of afvoer sijpelt, kan er ook sprake zijn van een gaslekkage. Bij een gaslekkage loopt u het risico op een explosie en een koolmonoxidevergiftiging. Schakel de spoedservice van Loodgietersbedrijf Van Beers in, om u te laten helpen bij het oplossen van een lekkage in de keuken.

Een beginnende verstopping in de afvoer kunt u in eerste instantie zelf proberen te verhelpen. Maak bijvoorbeeld gebruik van soda, wat u enkele minuten in de afvoer dient te laten zitten. Giet vervolgens kokend water door de afvoer, om de beginnende verstopping op te lossen. Ook het gebruik van een traditionele ontstopper of bijvoorbeeld een trekveer kan helpen bij het verhelpen van verstoppingen. Is er sprake van een serieuze verstopping? Bel in dat geval de loodgieter om u te laten helpen. Soda is in zo’n geval niet krachtig genoeg.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterswerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.

Call Now Button