Lekkage

Lekkage in Roosendaal verhelpen

Een lekkage aan leidingen, sanitair of CV installatie komt altijd ongelegen en je wil gewoon zo snel mogelijk dat het opgelost is. Hebt u last van een lekkage in Roosendaal of omgeving? Bel ons dan direct. Wij verlossen u direct van de wateroverlast.

Lekkage in Roosendaal? Wij lossen het op

lekkage_roosendaalOnze deskundige monteurs weten alles van water en wateroverlast. Met behulp van speciale detectors kunnen we zelfs de kleinste lekkages in muren en vloeren opsporen. Daarnaast verhelpen wij ook regelmatig lekken aan: radiatoren, knelkoppelingen, cv ketels, leidingen en sanitair. Mocht u een lekkage in Roosendaal of omgeving hebben, laat het ons dan weten. Bel gewoon even, dan bent u gelijk van de wateroverlast verlost.

24-uurs CV ketel service in Roosendaal

Naast het repareren van lekkages verrichten wij allerhande onderhoud- en installatiewerkzaamheden aan CV ketels, verwarming, sanitair, riolering en leidingwerk. Wij kunnen u een 24 uurs CV service aanbieden waardoor u nooit meer in de kou hoeft te zitten. Mocht er zich namelijk een probleem voordoen aan de CV ketel, dan komt een van onze monteurs binnen 24 uur bij u langs om de ketel te repareren. Wilt u meer weten over onze service of hebt u een lekkage in Roosendaal of omgeving? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en komen graag bij u langs. Hebt u een lekkage in Roosendaal of zoekt u gewoon een betrouwbare loodgieter? Bel ons dan nu!

Hoe gaat Loodgietersbedrijf Van Beers te werk bij een lekkage?

Overweegt u ons loodgietersbedrijf in te schakelen in het geval van een lekkage? Dat is een uitstekende keuze! Uiteraard wilt u eerst weten hoe Loodgietersbedrijf Van Beers te werk gaat bij een lek voor u een beroep op ons doet. Daarom vertellen wij u hieronder hoe onze loodgieters uw lekkage verhelpen.

Lekkage opsporen

Het repareren van een lekkage wordt lastig wanneer het lek nog niet boven is. Soms is het betrekkelijk lastig om een lek te vinden. Dit geldt echter niet voor onze loodgieters. Zelfs de best verborgen lekkages hebben wij binnen no time boven water. Wij kunnen namelijk lekdetectie verrichten. Met behulp van speciale apparatuur sporen wij het lek snel op, zelfs als het gaat om een onzichtbare lekkage.

Definitief of tijdelijk verholpen

Zodra wij het lek boven hebben, ondernemen wij direct actie om dit te dichten. In veel gevallen kunnen wij uw lekkage meteen verhelpen. Helaas gaat dit niet altijd op. Soms moeten wij speciale onderdelen bestellen om uw lekkage definitief te verhelpen. Wij laten u echter nooit zitten met het lek, maar komen altijd met een tijdelijke oplossing. Zijn de benodigdheden binnen? Dan komen wij direct naar u toe en dichten het lek binnen een handomdraai. De schade blijft dus altijd beperkt wanneer u Loodgietersbedrijf Van Beers inschakelt.

Zowel leiding- als daklekkage

Heeft u te maken met een lekkage aan uw afvoer of waterleiding? Of stroomt het water juist via uw dak naar binnen? Geen probleem, want in beide situaties bent u bij Loodgietersbedrijf Van Beers aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn namelijk zowel gespecialiseerd in het verhelpen van leiding- als daklekkages. Door de jarenlange ervaring van onze loodgieters wordt een lek altijd snel verholpen. Bovendien kunt u ervan op aan dat een lekkage op vakkundige wijze gedicht wordt. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat het lek binnen de kortste keren weer terugkeert.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterswerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.

Call Now Button