Over ons

Over Loodgietersbedrijf Van Beers

Bent u woonachtig in Roosendaal en omgeving, en zoek naar een professionele loodgieter? Wij komen u dan graag helpen. Loodgietersbedrijf Van Beers is een allround loodgietersbedrijf met veel ervaring in het vakgebied. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en wij helpen u graag bij allerlei klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhelpen van lekkages of verstoppingen, CV onderhoud en reparatie en zelfs het bedekken van uw dak.

24-uur loodgieters

Onze loodgieter in Roosendaal staat 7 dagen in week, 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u dus een loodgieter met spoed nodig? Dan zijn wij van Loodgietersbedrijf Van Beers altijd te bereiken! Mochten er acute problemen zijn dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk worden verholpen. Twijfel daarom niet bij spoed en neem vooral telefonisch contact met ons op.

Installatiebedrijf

Ook op het vlak van installatietechniek hebben wij al jaren ervaring, wij kunnen u helpen bij het installeren van Cv-ketels of Hr-ketels, nieuw sanitair, gas, water en lood-zinkwerk. Wij zijn zowel particulier als zakelijk inzetbaar.

Dakwerkzaamheden

Ook voor een klus op het dak bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan zijn voor het beleggen van een nieuw dak of voor een reparatie aan uw dakgoot. Het is van belang dat de reparatie van een dakgoot op de juiste wijze gebeurt. Onze monteurs beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om ook de dakgoot bij u thuis of bij uw bedrijfspand te repareren. Wilt u een reparatie aan uw dakgoot uitvoeren? Aarzel niet en bel direct!

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterswerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.

Call Now Button