Reiniging van uw ventilatiebox

Nieuws

 

In vrijwel iedere woning bevindt zich een ventilatiebox, die ervoor zorgt dat de lucht in uw woning op een continue wijze wordt vernieuwd. Zo blijft er frisse lucht in uw woning stromen, zonder dat u hier expliciet een raam voor open hoeft te zetten. Veel mensen kijken echter niet op of om naar deze ventilatiebox! Soms komt het zelfs voor dat woningbezitters geen idee hebben van wat deze ventilatiebox precies voor ze doet. Volgens onze loodgieter uit Roosendaal is het echter van groot belang dat de ventilatiekanalen van uw woning regelmatig worden onderhouden. Uit onderzoek van verschillende energieleveranciers in Nederland blijkt dat het sterk aan te raden is om de ventilatiebox in uw woning in ieder geval eens per vijf à zes jaar te laten onderhouden.

Waarom uw ventialtiebox laten onderhouden?

Het reinigen van de ventilatiekanalen van uw woning is om verschillende redenen erg belangrijk. Zo is het reinigen van de ventilatiekanalen allereerst goed voor uw gezondheid en die van uw gezinsleden. Een goede ventilatie zorgt namelijk voor een fijn binnenklimaat, wat essentieel is in woningen met gezinnen. Zonder dat u het weet genereert u als gezin namelijk 10 tot 15 liter aan afvalstoffen per dag. Deze afvalstoffen moeten zo goed mogelijk worden afgevoerd om gezond te kunnen leven in uw woning!

Daarbij zorgt het reinigen van de ventilatiekanalen voor een lager energieverbruik in uw woning. Het is namelijk makkelijker om gezonde droge lucht te verwarmen, dan de door u gezinsleden vervuilde lucht.

Direct hulp bij de reiniging van uw ventilatiebox

Wilt u de ventilatiebox in uw woning laten reinigen? Onze loodgieters staan dagelijks voor u klaar om u hierbij te helpen! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten reinigingswerkzaamheden. Bovenal zullen we ervoor zorgen dat de ventilatiekanalen van uw woning weer helemaal schoon worden opgeleverd.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterwerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Call Now Button