Verstoppingen

Verstoppingen in Roosendaal

Verstoppingen in huis kunnen erg vervelend zijn. U ondervindt er misschien veel hinder van, bijvoorbeeld door nare geurtjes of door overstromingen die ontstaan. Ook kunt u tijdelijk geen gebruik meer maken van bijvoorbeeld uw douche, wasbak of toilet. Verstoppingen hebben verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door opgehoopte resten van voedsel of vet. Daarnaast kunnen voorwerpen voor obstructies in de riolering zorgen. Als u last heeft van een verstopping in Roosendaal, komen onze loodgieters graag bij u langs om deze te verhelpen.

Rioleringen in uw huis ontstoppen

Een loodgieter verhelpt verstoppingen vakkundig. Loodgieters kunnen gebruik maken van technieken die u zelf niet tot uw beschikking heeft. Zo kunnen ze de verstopping opsporen met een camera of werken met een vacuümsysteem. Ook het onder hoge druk doorspoelen van de riolering wordt soms toegepast om een verstopping te verhelpen. Obstructies in de afvoer kunnen permanent verwijderd worden. Onze loodgieters komen graag bij u langs om een verstopping professioneel op te lossen.

Hoe ontstaan verstoppingen?

Verstoppingen kunnen ontstaan door ophoping van etensresten, zeepresten, vetresten, wc-papier of andere stoffen. Ook kunnen er obstructies in het leidingnetwerk zijn, die voor een verstopping zorgen. Bijvoorbeeld speelgoed dat in de wc of afvoerput gevallen is of een ander voorwerp wat er voor zorgt dat de stroming geblokkeerd wordt. Het is dan ook raadzaam om er op te letten dat bovengenoemde zaken niet (in grote mate) in de riolering terechtkomen. Mocht dit toch gebeurd zijn, met een verstopping tot gevolg, zijn wij u graag van dienst.

WC verstopt in Roosendaal

Een verstopte wc kan erg vervelend zijn. Vooral wanneer u in huis maar over één toilet beschikt. Jammer genoeg krijgen veel huishoudens vroeg of laat toch te maken met een verstopt toilet. Een toilet kan onder andere verstopt raken door grote hoeveelheden toiletpapier die in één keer doorgespoeld worden. Wanneer uw rioolsysteem verouderd is, zult u eerder last hebben van een verstopt toilet. Daarnaast zijn sommige rioolsystemen niet goed aangelegd, waardoor ook eerder verstoppingen zullen ontstaan. Wij helpen u graag bij het verhelpen van een verstopte wc in Roosendaal.

Een verstopte wc kan voor veel overlast zorgen. Soms kunt u een verstopping vrij gemakkelijk zelf oplossen. Vaak is dit echter geen hele frisse klus. U kunt de verstopping van uw toilet ook door ons laten verhelpen. Daarnaast kan het zo zijn dat niet alleen uw toilet verstopt is, maar dat ook het water in de douche en/of wasbak niet goed wegloopt. Dit duidt op een totale verstopping. Totale verstoppingen zijn relatief lastig op te lossen. Wij zijn u graag van dienst wanneer u last heeft van een verstopping bij ons in de regio.

Een verstopping in de wc voorkomen

Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om een verstopte wc te voorkomen. Zo moet u er rekening mee houden dat er geen grote hoeveelheden toiletpapier in één keer worden doorgespoeld. Ook tampons, maandverband, keukenpapier en luiers horen niet thuis in de wc. Etensresten en vet of olie hoort men ook niet door te spoelen.

Onze vakbekwame loodgieters kunnen u helpen bij allerlei verschillende soorten verstoppingen. Aarzel niet om ons te bellen bij een verstopte douche, toilet, gootsteen of badkamer.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterswerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.

Call Now Button