Verstoppingen

Verstoppingen in Roosendaal

Verstoppingen in huis kunnen erg vervelend zijn. U kunt er veel hinder van ondervinden, bijvoorbeeld door nare geurtjes of door overstromingen die ontstaan. Ook kunt u tijdelijk geen gebruik meer maken van bijvoorbeeld uw douche, wasbak of toilet. Verstoppingen kunnen door meerdere dingen veroorzaakt worden, bijvoorbeeld door opgehoopte resten van voedsel of vet. Daarnaast kunnen voorwerpen voor obstructies in de riolering zorgen. Als u last heeft van een verstopping in Roosendaal, komen onze loodgieters graag bij u langs om deze te verhelpen.

 

Rioleringen in uw huis ontstoppen

Verstoppingen kunnen vakkundig door een loodgieter worden verholpen. Loodgieters kunnen gebruik maken van technieken die u zelf niet tot uw beschikking heeft. Zo kunnen ze de verstopping opsporen met een camera of werken met een vacuümsysteem. Ook het onder hoge druk doorspoelen van de riolering wordt soms toegepast om een verstopping te verhelpen. Obstructies in de afvoer kunnen permanent verwijderd worden. Onze loodgieters komen graag bij u langs om een verstopping professioneel op te lossen.

 

Hoe ontstaan van verstoppingen?

Verstoppingen kunnen ontstaan door ophoping van etensresten, zeepresten, vetresten, wc-papier of andere stoffen. Ook kunnen er obstructies in het leidingnetwerk zijn, die voor een verstopping zorgen. Bijvoorbeeld speelgoed dat in de wc of afvoerput gevallen is of een ander voorwerp wat er voor zorgt dat de stroming geblokkeerd wordt. Het is dan ook raadzaam om er op te letten dat bovengenoemde zaken niet (in grote mate) in de riolering terechtkomen. Mocht dit toch gebeurd zijn, met een verstopping tot gevolg, zijn wij u graag van dienst.

 

Wij bieden u:

  • Snelle service
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Van lekkage tot CV ketels
  • Ervaren vakmensen
Call Now Button