Wat kan een loodgieter betekenen bij stank

Pipe wrench in Roosendaal
Tips

Stank is iets lastig definieerbaars. Als u thuis komt en het niet zo ruikt als u gewend bent, is er voor veel mensen al sprake van stank. Ook kunnen bepaalde etensluchtjes worden ervaren als een flinke stank. Uiteindelijk kan een loodgieter hierin niet zo veel betekenen. De afvoer aanzetten, het raam openen en wachten tot de onderburen klaar zijn met koken: dat zijn zo’n beetje de oplossingen. Wanneer de loodgieter wel in actie kan komen, is bij het ervaren van een zogenaamde rioolstank. Dit ruikt u als er sprake is van een verstoring aan de normale gang van zaken bij het riool.Pipe wrench in Roosendaal

Een loodgieter kan u daarbij helpen. Op verschillende manieren, maar bovenal door de mogelijke oorzaken langs te lopen en de kans op een dergelijke oorzaak te benoemen. Een oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van een haarscheurtje in één van de afvoerbuizen. De vieze lucht die zich ophoopt in het riool, kan daardoor naar buiten en in de vrije lucht komen. Ook kan het zo zijn dat er in de aansluiting tussen hoofdriool en de afvoerbuis van het huis een verstoring is opgetreden.

U kunt dit soort problemen eigenlijk niet zelf oplossen. We raden u daarom ook aan om de oorzaak van de problemen door een loodgieter te laten analyseren. Alleen op die manier voorkomt u dat er echt sprake is van een structureel probleem dat u op moet laten lossen, maar dat u niet op laat lossen.

Wij bieden u:

Snelle service

Loodgieterwerkzaamheden

Van lekkage tot cv-ketels

Ervaren vakmensen

24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Call Now Button