WC verstopt

WC verstopt in Roosendaal en omgeving

Een verstopte wc kan erg vervelend zijn. Vooral wanneer u in huis maar over één toilet beschikt. Jammer genoeg krijgen veel huishoudens vroeg of laat toch te maken met een verstopt toilet. Een toilet kan onder andere verstopt raken door grote hoeveelheden toiletpapier die in één keer doorgespoeld worden. Wanneer uw rioolsysteem verouderd is, zult u eerder last hebben van een verstopt toilet. Daarnaast zijn sommige rioolsystemen niet goed aangelegd, waardoor ook eerder verstoppingen zullen ontstaan. Wij helpen u graag bij het verhelpen van een verstopte wc in Roosendaal.

 

Last van een verstopping

Een verstopte wc kan voor veel overlast zorgen. Soms kunt u een verstopping vrij gemakkelijk zelf oplossen. Vaak is dit echter geen hele frisse klus. U kunt de verstopping van uw toilet ook door ons laten verhelpen. Daarnaast kan het zo zijn dat niet alleen uw toilet verstopt is, maar dat ook het water in de douche en/of wasbak niet goed wegloopt. Dit duidt op een totale verstopping. Totale verstoppingen zijn relatief lastig op te lossen. Wij zijn u graag van dienst wanneer u last heeft van een verstopping bij ons in de regio.

 

Een verstopping voorkomen

Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om een verstopte wc te voorkomen. Zo moet u er rekening mee houden dat er geen grote hoeveelheden toiletpapier in één keer worden doorgespoeld. Ook tampons, maandverband, keukenpapier en luiers horen niet thuis in de wc. Etensresten en vet of olie hoort men ook niet door te spoelen.

 

Wij bieden u:

  • Snelle service
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Van lekkage tot CV ketels
  • Ervaren vakmensen
Call Now Button